Техничките податоци на Audi SQ8 TFSI.

Audi се залага за напредок преку технологија. Ова го доживувате не само со нашите моќни, но економични мотори, туку и со нашата широка стандардна опрема и линии на опрема прилагодени.

SQ8 TFSI 373 kW (507 PS)