Е-мобилност во секојдневниот живот

Audi ја проширува својата флота на електрични возила и ќе развива целосно електрични модели само од 2026 година. Покрај тоа, бројни plug-in хибридни модели ги комбинираат предностите на класичен мотор со согорување со електричен мотор. Audi на тој начин ја нуди вистинската модерна мобилност за секој клиент. Дознајте за вашите опции за полнење и опсегот на електрични автомобили овде, прочитајте интересни факти и дознајте повеќе за опциите за купување и финансирање.