Новиот Audi Q8

Спортска елеганција

 
 

Новиот Audi Q8

Спортска елеганција

Експресивен дизајн, револуционерна техника и уметност на исполнување на сите најголеми побарувања, новото Audi Q8 го обединува сето она за кое се залага оваа марка. Неговиот спортски изглед потсетува на првиот quattro модел и истовремено е јасно насочен кон иднината со новата Singleframe решетка во дизајн со осум краци. Внатрешноста на теренското Coupé има Lounge карактер: пространост, луксуз и врвна поврзаност во мрежа. Интелигентните системи за ракување и технолошки напредната навигација го водат во дигиталната доба, од MMИ touch response сé до говорното управување. Покрај тоа, подвозјето и погонот на сите тркала посредуваат агилна сувереност - кога е потребно исто така и надвор од асфалтираните патишта.

Audi Q8 отсега е достапен со ексклузивниот Porsche Leasing пакет:

 • 4 рати
 • 3 години
 • 25% учество
 • 0% камата

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736 или пратете ни E-mail на [email protected]

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222 | Web: www.porscheleasing.com.mk

Новиот Audi A6

Редефинирање на елеганцијата

Кога дизајнот се спојува со ефикасноста, а спортскиот карактер со стилот. Кога иновацијата и прецизноста одат рака под рака, а прогресивната елеганција се гледа во секоја линија. Кога се сплотуваат формата и функцијата и напредокот е над сè. Тогаш, бизнис класата има нов предводник: Audi A6 Limousine. Поатлетски од кога било. Самоуверен како и секогаш.

Audi A6 отсега е достапен со ексклузивниот Porsche Leasing пакет:

 • 4 рати
 • 3 години
 • 25% учество
 • 0% камата

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736 или пратете ни E-mail на [email protected]

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222 | Web: www.porscheleasing.com.mk

Audi Q7

Audi Q7 доаѓа до израз како никогаш досега: тој истовремено делува моќно и исклучително практично. Висококвалитетниот и функционално обликуваниот внатрешен простор, иновативните технологии во областите на дигитализацијата, Infotainment и системите за помош на возачот како и моќните мотори го заокружуваат целосниот пакет.

Audi Q7 отсега е достапен со Porsche Leasing пакетот:

 • 4 годишни рати x 26 000 €
 • 0% Каматна стапка
 • Гратис Продолжена Гаранција 2 години или 120 000 км.

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736 или пратете ни E-mail на [email protected]

За прашања поврзани со условите за Porsche Лизинг пакетот, контактирајте не на:

Телефон: 02 26 30 222 | Web: www.porscheleasing.com.mk

Новости

Искусете го Vorsprung durch Technik: новиот Audi Q6 e-tron

Новиот модел го носи дигиталното искуство во Audi на ново ниво.

Пристигна Audi e-tron GT

Audi поинакво од сите други, e-tron GT пристигна во Порше Македонија.

Четири прстени на врвот на светот

Audi e-tron GT quattro е голем победник на овогодинешното доделување на World Car награда.