Чувствувајте се напред: Audi Q модели

Подвижен дизајн, простор за големи идеи, импресивни светла, моќни перформанси и чиста слобода. Моделите Q од Audi се предност што можете да ја почувствувате.

 

Потрошувачка на електрична енергија (комбинирана) во kWh/100 km: 19,7 - 25,58. Емисии на CO₂ (комбинирани) во g/km: 0.

Најдете го вашиот веднаш достапен модел Audi Q8 e-tron во берзата за нови автомобили и меѓу новите автомобили достапни веднаш.

 

Потрошувачка на гориво (комбинирана) во l/100 km: 5,6–9,7; Емисии на CO₂ (комбинирани) во g/km: 148–238.

Најдете го вашиот веднаш достапен модел Audi Q5 на пазарот на нови или користени автомобили.

 

Потрошувачка на гориво (комбинирана) во l/100 km: 5,0-8,8; Емисии на CO₂ (комбинирани) во g/km: 132-199.

Најдете го вашиот веднаш достапен модел Audi Q3 на пазарот на нови или користени автомобили.

 

Потрошувачка на гориво (комбинирана) во l/100 km: 4,8–8,6; Емисии н CO₂ (комбинирани) во g/km: 125–196.

Најдете го вашиот веднаш достапен модел Audi Q2.