Продолжување на гаранцијата на Audi:

Врвна гаранција за заштита по фер цена

Audi ви нуди напредна технологија, пионерски дизајн, извонреден квалитет и врвна услуга. Специјална понуда е продолжувањето на гаранцијата за вашите Audi A5, Q3, e-tron & Co. Таа постојано ја продолжува двегодишната гаранција на производителот.

Сеопфатна заштита

Ако ја нарачате продолжената гаранција како дополнителна дополнителна опрема за вашето Audi кога купувате нов автомобил, ќе продолжите да бидете целосно заштитени од многу непредвидливи трошоци за поправка: 5 години или максимална вкупна километража од 100.000 km. Во зависност од тоа што е прво.

Во случај на побарување, однесете го вашето возило во вашиот сервисен центар на Audi како и обично. Тој ќе се погрижи за поправка на вашето Audi. Ваша предност од продолжувањето на гаранцијата на Audi: Поправката се врши без фактура за вас. И затоа целосно без грижи.

Предностите на продолжената гаранција на Audi на прв поглед:

  • Транспарентност на трошоците
  • достапни за сите модели и мотори
  • можно како дел од лизинг, финансирање или купување готовина
  • ефикасна заштита од многу непредвидливи трошоци за поправка
  • Спојување со возилото и затоа многу добар дополнителен аргумент во случај на можна препродажба
  • Долгорочно одржување на квалитетот преку професионална услуга според спецификациите на Audi AG