Audi електрични автомобили

Audi Q8 e-tron

Повеќе лична слобода за самоопределена мобилност: нема контрадикторност со целосно електричниот SUV од Audi. Audi Q8 e-tron quattro не е само спортски, туку и погоден за секојдневна употреба. Неговите два електрични мотори работат заедно со електричниот погон на сите тркала за да обезбедат импресивни перформанси и агилно управување.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron ја отелотворува симбиозата на електрификација и секојдневна употребливост: благодарение на забрзувањето од 0 до 100 km/h за 5,6 секунди, комбинира спортско возење со високо ниво на удобност и автономија до 600 километри. Направено за секојдневниот живот - и пошироко.

Audi SQ8 e-tron

Три електрични мотори му даваат на Audi SQ8 e-tron исклучителна динамика. Тие овозможуваат забрзување од 0 до 100 km/h за 4,5 секунди. Audi SQ8 e-tron го изразува својот прогресивен карактер преку спортскиот S изглед. Тие вклучуваат, меѓу другото, проширени лакови на тркалата и посебен опсег на тркала од 20 до 22 инчи.

Audi SQ8 Sportback e-tron

Три електрични мотори му даваат на Audi SQ8 Sportback e-tron исклучителна динамика. Тие овозможуваат забрзување од 0 до 100 km/h за 4,5 секунди. Зголемените перформанси во степенот на брзина S нудат посебно искуство со речиси тивко забрзување со моќност до 370 kW и вртежен момент од 973 Nm.

Audi Q4 e-tron

Јасниот дизајн на Audi Q4 e-tron и дава карактеристична форма на иднината на електромобилноста. Прогресивната внатрешност на Audi Q4 e-tron се карактеризира со технолошки иновации, спортски и функционалност.

Audi Q4 Sportback e-tron

Спортскиот дизајн на Audi Q4 Sportback e-tron и дава на иднината на електромобилноста волшебно карактеристична форма. Фокусираниот преден дел и моќниот заден дел имаат возбудлив ефект, додека силуетата, која суптилно и динамично се спушта кон задниот дел, има електрифициран ефект.

RS e-tron GT

Спортскиот дизајн на Audi Q4 Sportback e-tron и дава на иднината на електромобилноста волшебно карактеристична форма. Фокусираниот преден дел и моќниот заден дел имаат возбудлив ефект, додека силуетата, која суптилно и динамично се спушта кон задниот дел, има електрифициран ефект.

e-tron GT quattro

Пропорциите на Gran Turismo - рамно, широко и долго меѓуоскино растојание - илустрираат:

Спортството и соодветноста за секојдневна употреба се здружуваат овде. Скулптурниот дизајн на телото отелотворува моќ и перформанси.