Техничките податоци на Audi Q8.

Audi се залага за напредок преку технологија. Ова го доживувате не само со нашите моќни, но економични мотори, туку и со нашата широка стандардна опрема и линии на опрема прилагодени.

Изберете ја вашата посакувана моторизација овде:

Q8 55 TFSI quattro (250 kW) tiptronic

Q8 45 TDI quattro (170 kW) tiptronic

Q8 50 TDI quattro (210 kW) tiptronic