Технички податоци

на Audi Q8 TFSI e quattro.

Audi се залага за напредок преку технологија. Ова го доживувате не само со нашите моќни, но економични мотори, туку и со нашата широка стандардна опрема и линии на опрема прилагодени.

Изберете ја вашата посакувана моторизација овде:

Q8 55 TFSI e quattro tiptronic

Q8 60 TFSI e quattro tiptronic