Техничките податоци на Audi Q5.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го тука вашиот посакуван мотор:

Q5 45 TFSI (195 kW) quattro S tronic

Q5 35 TDI (120 kW) S tronic

Q5 40 TDI (150 kW) quattro S tronic

Q5 50 TDI (210 kW) quattro tiptronic