Технички податоци на Audi Q7.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го тука вашиот посакуван мотор:

Q7 45 TDI (170 kW) quattro tiptronic

Q7 50 TDI (210 kW) quattro tiptronic

Q7 55 TFSI (250 kW) quattro tiptronic