Audi A4 Limousine.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го Вашиот посакуван мотор:

A4 Limousine 35 TFSI (110 kW)

A4 Limousine 35 TFSI (110 kW) S tronic

A4 Limousine 40 TFSI (150 kW) S tronic

A4 Limousine 40 TFSI quattro (150 kW) S tronic

A4 Limousine 45 TFSI quattro (195 kW) S tronic

A4 Limousine 30 TDI (100 kW) S tronic

A4 Limousine 35 TDI (120 kW) S tronic

A4 Limousine 40 TDI (150 kW) S tronic

A4 Limousine 40 TDI quattro (150 kW) S tronic

A4 Limousine 50 TDI quattro (210 kW) tiptronic