A3 Sportback

 
 
A3 Sportback

Напредок што може да се искуси

Прогресивен дизајн и иновативни технологии - Audi A3 Sportback.

Иновативни технологии

Различни технологии и системи за помош на возачот3 во Audi A3 Sportback помагаат меѓу другото при избегнување, забрзување и сопирање. Ова значително го зголемува нивото на комофор при возењето на долги растојанија и во градскиот сообраќај.

Спортски, висококвлитетен, дигитален

Во ентериерот, меѓу другото, опционалните спортски седишта напред и централната конзола со Shift by Wire ракување со менувачот – кај возилата со S tronic – обезбедуваат динамика. On-Street4,5 Parking на опционалната MMI Navigation plus на пример на прегледен начин ја покажува веројатноста да се најде слободно паркинг место долж одредени улици.

Со Apple Music6 Built-in стриминг на вашата омилена музика

Уживајте во врвното музичко искуство со Apple Music6 во вашето возило. Стриминг на над 100 милиони песни беспрекорно и без реклами - директно преку вашиот MMI. Најдете ги вашите омилени песни и откријте уште повеќе музика што ќе ви се допадне. Изберете помеѓу трите меѓународни радио станици во живо кои ги хостираат добро познати уметници и пуштаат актуелни хитови, класици и кантри музика. Освен тоа, имате пристап до вашата лична музичка библиотека и може да пребарувате според изведувачи, наслови, албуми и плејлисти.

Емотивен дизајн

Audi A3 Sportback со изразените лакови на тркалата, големата ширина и континуирана линија на рамената на страна. Во комбинација со зголемената Audi Singleframe со изглед на саќе, Audi A3 Sportback изгледа поатлетски од кога било порано.

Functions on Demand

Со Functions on Demand, Audi ви нуди уште поголема флексибилност при изборот на опрема. Може да се додадат бројни функции во секое време. Функциите може да се изберат интуитивно и брзо со помош на апликацијата myAudi.

Напомена: илустрацијата е од Audi e-tron2.

 
 

Audi A3 Limousine

Потрошувачка на гориво комбинирано1: 4,2-7,8 l/100 km

Податоци за потрошувачките на гориво и емисиите на CO₂ во опсези во зависност од употребениот комплет на гуми/тркала.