Поправка и замена на ветробранското стакло на Audi

Во зависност од сериозноста на оштетувањето, шофершајбната на вашето Audi A3, A4, A8 и Co. ќе се поправа со помош на висококвалитетни материјали или ќе се замени со прецизно монтиран оригинал. Верувајте во високиот квалитет на оригиналните делови на Audi и професионалната услуга при замена и поправка на ветробранското стакло од нашите специјалисти.

Вашите предности:

  • Прва класа: Се користат само висококвалитетни материјали и специјални алатки според барањата на Audi.
  • Професионално: Вклучена е компетентна поддршка од специјалисти на Audi.
  • Бесплатно: Трошоците за поправка обично се целосно укинати за клиентите со делумно или целосно сеопфатно осигурување.
  • Гледајќи напред: Поправката на шофершајбната може да избегне последователни оштетувања и трошоци.
  • Оригинал: Техничките својства на шофершајбната во однос на цврстина, отпорност на цепнатинки и отпорност на температура се обновени со замена на ветробранското стакло.

Поправка на шофершајбната на Audi

Во многу случаи, малите оштетувања предизвикани од камени чипови може да се поправат од нашите специјалисти без да се замени шофершајбната на вашето Audi. Осигурителните компании (сеопфатно осигурување) обично се откажуваат од франшизата. Меѓутоа, штетата што не е поправена може брзо да се зголеми поради термички стрес и да стане непоправлива.

Ако веќе не е можно да се поправи ветробранското стакло на вашето Audi, препорачуваме да го замените и да набавите оригинално ветробранско стакло на Audi. Ова е произведено земајќи ги предвид строгите спецификации на производителот и гарантира највисоки стандарди за квалитет.