Проверка на климата на Audi

Вдишете длабоко, опуштете се и соберете нови впечатоци. Влезете во вашето Audi и возете на село. Патувањето таму е веќе задоволство. И за да остане така, препорачуваме свеж и чист воздух во внатрешноста на возилото - со проверката на климата на Audi за вашите Audi A3, A4, A5 & Co.

Проверете ги услугите и трошоците за климатизација на прв поглед

 

Проверка на климата на Audi

Проверката на климатизацијата на Audi обезбедува свеж воздух - во секое време од годината. А со фиксната цена имате и преглед на трошоците.

Проверуваме:

  • Функција за климатизација
  • Температура на одлив
  • Притисок во колото на течноста за ладење
  • Пропусната моќ на вентилаторот
  • Одвод на резервоарот за вода за континуитет
  • Резервоар за вода за контаминација