Audi Батерии

Може да се потпрете на оригиналните батерии за стартер на Audi. Тие обезбедуваат високо ниво на доверливост при палење на моторот и општата работа на електронските системи во вашето возило. Ова значи дека можете да останете мобилни долго време со вашето Audi.

Предности на оригиналните батерии на Audi

Оригиналните батерии за стартување на Audi постојано се прошируваат за да вклучат интелигентни додатоци кои овозможуваат уште подобро ракување. На пример, има приклучоци за дегасирање на заштитното капаче на позитивниот пол или индикатор за нивото на киселина што, кога е обоен јасно до светло жолто, сигнализира дека батеријата на вашето Audi треба да се замени.

Предности на батериите на Audi во детали

  • Многу добри својства за ладно стартување со ладен старт гарантираат до -25 °C
  • Висока сигурност во лето благодарение на помалата потрошувачка на вода
  • Висока стабилност на циклусот
  • Намалена потреба за контрола
  • LongLife производ без одржување, вклучувајќи приказ на статус
  • Нема зголемено само-празнење како што старее батеријата
  • Подготвен за непосредна употреба (наполнет и натоварен)
  • 2 години гаранција