Технички податоци на Audi Q3.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го тука вашиот посакуван мотор:

Q3 35 TFSI

Q3 35 TFSI S tronic

Q3 40 TFSI quattro S tronic

Q3 45 TFSI quattro S tronic

Q3 35 TDI

Q3 35 TDI S tronic

Q3 35 TDI quattro S tronic

Q3 40 TDI quattro S tronic