Технички податоци на Audi Q3 Sportback.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го тука вашиот посакуван мотор:

Q3 Sportback 35 TFSI 6 степени

Q3 Sportback 35 TFSI S tronic

Q3 Sportback 40 TFSI quattro S tronic

Q3 Sportback 45 TFSI quattro S tronic

Q3 Sportback 35 TDI 6 степени

Q3 Sportback 35 TDI S tronic

Q3 Sportback 35 TDI quattro S tronic

Q3 Sportback 40 TDI quattro S tronic