Технички податоци на Audi Q2.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го вашиот посакуван мотор:

Q2 30 TFSI (81 kW)

Q2 35 TFSI (110 kW)

Q2 35 TFSI (110 kW) S tronic

Q2 40 TFSI (140 kW) quattro S tronic

Q2 30 TDI (85 kW)

Q2 30 TDI (85 kW) S tronic

Q2 35 TDI (110 kW) S tronic

Q2 35 TDI (110 kW) quattro S tronic