Audi Q4 Sportback e-tron

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

 

Q4 Sportback e-tron 40

Q4 Sportback e-tron 45

Q4 Sportback e-tron 50