Audi Q4 e-tron

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го тука вашиот посакуван мотор:

Q4 e-tron 40

Q4 e-tron 45 quattro

Q4 e-tron 50 quattro