Порше Македонија ДООЕЛ

Генерален увозник за Audi

PORSCHE MACEDONIA - VW & Audi Importer No. 430 Бул. Босна и Херцеговина 4 1000 Скопје МАКЕДОНИЈА тел:00 389 22 62 62 66 факс:00 389 22 62 64 66 e-mail:[email protected]  [email protected] [email protected]