Порше Македонија ДООЕЛ 

Генерален увозник за Audi


PORSCHE MACEDONIA - VW & Audi Importer No. 430 
Бул. Босна и Херцеговина 4 
1000 Скопје 
МАКЕДОНИЈА 

тел:      00 389 22 62 62 66  
факс:    00 389 22 62 64 66 
e-mail:  office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk 
            sales(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk
            aftersales(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

Затвори
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT
Audi Q7
4 рати | 0% камати.
Audi Special Online бонус.
1000€ бонус за лизинг на возила достапни веднаш.
Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!
Следејќи ги последните мерки, креиравме пакет за врвна безбедност.
Мерки за врвна безбедност!