myAudi App

Апликацијата myAudi го поврзува вашето Audi со вашето секојдневие и внесува поголема удобност при возењето во вашиот живот со иновативни функции и услуги.

Пристапувајте до информациите за вашето возило во реално време во секое време и секогаш внимавајте на нивото на горивото, опсегот, состаноци за сервисирање, предупредувачките пораки и многу повеќе. Планирајте патувања погодно во вашата апликација и испратете дестинации и маршрути директно до вашето возило. Со помошниот грејач и отворањето и затворањето на вратите на возилото може да се ракува и од далечина.

(Во зависност од моделот и опремата на вашето Audi, достапноста на услугите може да варира.)

Сите функции на прв поглед:

Далечински и управувач за поврзување на Audi

 • Следете ги важните податоци за возилото и пристапувајте до информациите за нивото на резервоарот, опсегот или нивото на маслото директно на вашиот паметен телефон
 • Програмирајте ја контролата на климата според вашите желби уште пред да влезете во возилото
 • Отворете го и затворете го вашето возило од далечина

Клуч за поврзување на Audi

 • Овозможете им пристап на семејството, пријателите или колегите до вашето Audi (само за избрани паметни телефони со Android)*

Audi e-tron

 • Планирајте и управувајте со вашиот процес на полнење практично со вашата апликација myAudi
 • Добијте специфични информации како што се електричниот опсег, нивото на полнење и преостанатото време на полнење
 • Користете го планерот за маршрути e-tron за лесно да го испланирате вашето патување на долги растојанија: потребните прекини за полнење автоматски се интегрираат во рутата. Потоа едноставно испратете ја рутата до вашето возило.

Навигација

 • Испратете дестинации и маршрути од вашиот паметен телефон до вашето возило
 • Вашиот паметен телефон беспрекорно ја презема навигацијата и ве води на последните неколку метри од вашето возило**
 • Пристапете до контактите, адресите и вашиот календар од вашето возило

Сервис

 • Секогаш внимавајте на состаноците за сервисирање, претстојното одржување и сите информации за дополнителна работа
 • Пристапете до вашиот дигитален дневник преку апликацијата
 • Најдете го вашиот партнер за сервис на Audi во ваша близина

За да ги користите услугите за поврзување myAudi, мора да се регистрирате со myAudi. Во зависност од моделот и опремата на вашето Audi, достапноста на услугите може да варира. Апликацијата myAudi е понуда од увозникот на соодветниот пазар. Информациите за увозникот може да се најдат во правното известување на апликацијата.

Делови од функциите зависат од трети лица добавувачи и можеби не се целосно достапни во секое време и во секоја земја. За користење на услугите се препорачува рамна стапка на податоци со широкопојасна податочна врска - трошоците што произлегуваат се дел од вашиот договор со мрежниот оператор. Функциите може да се користат само во ограничен обем поради недоволен пропусен опсег за пренос на податоци. Забележете ги и ограничувањата на пропусниот опсег засновани на волумен на вашиот мобилен оператор.

Континуираната употреба на GPS во заднина може да влијае на траењето на батеријата.

*Потребна е дополнителна опрема

**Во зависност од соодветниот модел на возилото