Технички податоци на Audi A8.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го вашиот посакуван мотор:

A8 50 TDI (210 kW) quattro tiptronic

A8 55 TFSI (250 kW) quattro tiptronic

A8 60 TFSI (338 kW) quattro tiptronic