Технички податоци на Audi A8 L.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го вашиот посакуван мотор:

A8 L 50 TDI quattro (210 kW) tiptronic

A8 L 55 TFSI quattro (250 kW) tiptronic

A8 L 60 TFSI quattro (338 kW) tiptronic