Технички податоци на Audi A7 Sportback.

Audi се залага за напредок преку технологијата. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите на опрема направени по мерка.

Изберете го вашиот посакуван мотор:

A7 Sportback 40 TDI (150 kW) quattro S tronic