7. ПРЕДНОСТ

Audi Clever Repair® - брзо и поволно при оштетувања на каросеријата и лакот.

Clever Repair® е поправка на мали оштетувања, со која брзо и поволно се отстрануваат мали оштетувања на и во возилото. Без разлика дали се работи за гребнатини, удари од камен, вдлабнатини или оштетувања на материјалот - нема скапи делови за замена, трошоци за демонтажа и монтажа. На тој начин заштедувате до 80% во споредба со вообичаените методи на поправка и истовремено ја одржувате вредноста на Вашето Audi. Обучените стручни работници гарантираат дека Вашето возило ќе биде поправено со големо искуство и специјални алатки.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT