6. ПРЕДНОСТ

Брзиот сервис со претходно закажување заштедува време на чекање.

Едноставно јавете се, доведете го Вашето Audi и искористете го брзиот сервис за издувни гасови, сопирачки, гуми и масло. Тоа не само што заштедува време, туку и пари. Затоа ние знаеме колку е важно да бидете информирани за трошоците.

 

Бездруго: за брзиот сервис важат истите високи побарувања за квалитет како и кај сите други зафати на сервисот на Audi.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT