5. ПРЕДНОСТ

Обуки и дополнителни стручни усовршувања на нашите техничари во врска со моделите 

Во Audi обуката на механичарите едноставно не прекинува по испитот за стручни работници. Со секој нов модел доаѓаат и нови технологии и материјали. Тоа го продолжува постојаното учење. Одушевувањето од техничките предизвици и задоволството за време на работата автоматски придонесуваат за сите сервисни услуги кои ги користите.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT