4. ПРЕДНОСТ

Поволни пакети на услуги и делови (со вклучена монтажа).

Редовниот сервис помага да се задржи вредноста и довербата на Вашето возило. Сервисните партнери на Audi покрај проверката §57a или сервисирањето Ви нудат уште многу повеќе: на пример соодветни акции за Вашето Audi, сезонски понуди и стручно извршени проверки, кои придонесуваат за безбедноста во градскиот сообраќај. Се разбира дека е вклучена и монтажа.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT