3. ПРЕДНОСТ

Специјални алати и дијагностички уреди според прописите на производителот.

Овластените сервисни работилници на Audi годишно инвестираат илјадници евра во специјализирани работилници и опрема за работилници, кои производителот ги препорачува за стручна поправка на новите модели на Audi. Многу од овие уреди се создадени заедно со возилата и гарантираат на пример најсоодветни прилагодувања, брзи проверки за дефекти и кратко време за извршување на сервисот и поправката.

Затвори
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8