2. ПРЕДНОСТ

Оригинални делови® на Audi - за Ваша безбедност.

Кога се произведува автомобил на Audi, се користат само делови според стандардот за квалитет на Audi. За да се одржи загарантираниот сериски квалитет и проверената безбедност на функционирање - строго според директивите - во случај на сервисирање и поправка препорачуваме употреба на оригинални делови® на Audi. Со тоа Вашето Audi ќе остане оригинално Audi. На тој начин стручно поправените возила со оригинални делови® на Audi, на пример во нивните Crash карактеристики, соодветствуваат со ново возило.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT