10. ПРЕДНОСТ

Audi итен повик 01 86 606 - помош во секое време.

Што и да се случи, мобилната гаранција на Audi ќе Ви помогне. Таа започнува веќе при испораката на ново возило преку австриската организација за продажба. Се продолжува автоматски без дополнителни трошоци, доколку сервисните зафати се извршуваат кај овластен сервисен партнер на Audi во одредени интервали. Со итниот повик на Audi во секое време ќе добиете лице за контакт, кое за Вас ќе организира брза и комплетна помош во Австрија и низ цела Европа. Сите детални услуги и услови можете да ги погледнете на интернет под Мобилност & итен повик.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT