• A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Со цел да ја осигураме вашата мобилност, ја креиравме услугата:

Сервис на вашето возило од удобноста на вашиот дом!

Што значи оваа едноставна реченица? Тоа е нашиот оптимизам дека набрзо ќе го победиме COVID-19, со што вашата мобилност повторно ќе се нормализира. Тоа е нашето ветување дека вашата безбедност е нашиот врвен приоритет. 

Услугата вклучува:

 • Превземање на возилото од вашиот дом од нашите професионални сервисни техничари.
 • Сервисирање на вашето возило во нашиот сервисен центар.
 • Целосно дезинфицирање и перење на вашето возило.
 • Враќање на вашето возило до вашиот дом.

Резервирајте го вашиот термин за сервис кај вашиот локален Audi партнер или Online:

Пребарај Audi партнер

Резервирајте термин за сервис Online