Техничките податоци на Audi RS Q8.

Audi се залага за напредок преку технологија. Ова го доживувате не само со нашите моќни, но економични мотори, туку и со нашата широка стандардна опрема и линии на опрема прилагодени.

Изберете ја вашата посакувана моторизација овде:

RS Q8 TFSI quattro tiptronic (441 kW)