За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Audi A4

2020-02-01

Совршеноста е во деталите.

Аudi A4 и промотивен 4 3 2 1 лизинг пакет

› 4 рати

› 3 години

› 2% каматна стапка

› 1 година каско

Благодарение на софистицираните елементи кои го нагласуваат целокупниот дизајн, новиот A4 изгледа подинамично, поспотски и пософистициран од својот претходник. Singleframe предната решетка е поголема и самиот нејзин дизајн наведува на моќта која е под хаубата. LED светлата сега доаѓаат како стандардни, а достапни се и супериорните Matrix LED светла со автоматско соборување.

Со новиот MMI систем, Audi овозможува контролирање на сите значајни функции со операции слични на смартфон. Големината на дисплејот е 10 инчи, висока респонзивност и одлична графика.

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736
или пратете ни E-mail на  office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk