За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Audi A6.

2019-09-04

Аudi A6 и промотивен 4 3 2 1 лизинг пакет

› 4 рати х 14.000 €

› 3 години

› 2% каматна стапка

› 1 година каско

Кога дизајнот се спојува со ефикасноста, а спортскиот карактер со стилот. Кога иновацијата и прецизноста одат рака под рака, а прогресивната елеганција се гледа во секоја линија. Кога се сплотуваат формата и функцијата и напредокот е над сè. Тогаш, бизнис класата има нов предводник: Audi A6 Limousine. Поатлетски од кога било. Самоуверен како и секогаш.

Од проширената Singleframe решетка на ладилникот, преку страничните отвори за воздух со спортски хромирани рамки, па сè до тесните фарови - предниот дел на A6 Limousine уште на прв поглед одушевува со прогресивноста. Заострената рамена линија со моќните заоблувања над куќиштата на тркалата го нагласува генот на quattro. Надворешните ретровизори се спортски поставени на горните делови на вратите. А кровната линија којашто тече како кај coupé, елегантно завршува во тридимензионално оформениот заден дел со карактеристична алуминиумска рамка.

За Audi A6 е достапен и дополнителен лизинг пакет со кој возилото може да се добие за:

› 21.000  учество

› 36 рати х 1.000 

› 3 години каско осигурување

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736
или пратете ни E-mail на  office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

*Фотографијата е илустративна