За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Audi A3 Limousine.

2020-01-01

Audi A3 Limousine 1.6 TDI со 116кс и промотивен 4 3 2 1 лизинг пакет

› 4 рати х 6.060 

› 3 години отплата

› 2% каматна стапка

› 1 година каско осигурување

Ексклузивен комфор. Висок квалитет и иновативен дизајн се наоѓаат во секој детаљ. Иднината Ви е пред очи. Секој ден. Јасно препознатлива од возачкото седиште.

Audi A3 Limousine е опремен со мултифункционален трокрак кожен волан Plus, Bluetooth конекција, алуминиумски фелни, паркинг сензори, темпомат, двозонски автоматски клима уред, греење на седишта и многу повеќе...

За Audi A3 Limousine е достапен и дополнителeн лизинг пакет со кој возилото може да се добие за:

 › 9.000 € учество

 › 36 рати х 440 €

 › 3 години каско осигурување

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736
или пратете ни E-mail на  office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

*Фотографијата е илустративна