За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња

Audi избран за „Најдобар бренд во сите класи“ од Auto Build

2019-04-10
  • Четирите прстени освоија најголеми резултати во истражувањето на читателите од списанието Auto Bild
  • Брендот е рангиран прв по квалитет во седум од 14 категории
  • Дополнителни победи во ранг-листа за дизајн, цена / перформанси и сигурност
  • Audi е победник во истражувањето на читателите "Најдобар бренд марки во сите класи" на Auto Bild.

Четирите прстени освоија седум индивидуални победи во оценката за квалитет - и лесно ја освоија севкупната победа. Audi, исто така, се најде на прво место во категоријата дизајн и цена / перформанси, како и во сегментот за "Сигурни автомобили". Ниту еден бренд не помина подобро од Audi во основните критериуми на анкетата, во која учествуваа над 70.000 читатели.

Auto Bild читателите откриле дека Audi ја прави најдобрата работа во поглед на квалитет, дизајн и цена / перформанси. Читателите ги изгласаа четирите прстени за вкупен победник со одобрување од 55,2 проценти - пред Porsche и Skoda.

Ниту еден друг производител не ужива поголема доверба од Audi кога станува збор за квалитет. "Ние сакаме доследно да ги израдуваме клиентите со врвен квалитет во премиум сегментот", вели Мајкл Неумајер, раководител на Audi Quality Assurance. "Читателите на Auto Bild потврдиле дека повторно успеавме во тоа."

Во истражувањето "Најдобар бренд во сите класи", читателите на магазинот Auto Bild ги оценија 38-те марки на автомобили во 14 категории на возила. Квалитетот, дизајнот и соодносот на цена / перформанси се сметаат за основни критериуми.

Audi се најде на врвот за квалитет во седум категории: компактни, средни, целосна големина и кабриолет до 50.000 евра, како и сите категории на SUV - мали, средни и големи. Брендот создаде дополнителни индивидуални победи за дизајнот во категоријата со целосна големина и во категоријата цена / перформанси за кабриолет над 50.000 евра. Покрај тоа, категоријата "Сигурни автомобили" отиде во четирите прстени низ сите класи. Така, брендот постигна вкупно 10 први места - достигнување што ја продолжи силната завршница на Audi во "Најдобрите брендови" од 2018 година.