Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Вистинскиот избор!

2018-05-19

Новиот Audi A4 2.0 ТDI со автоматски S-Tronic менувач и Design пакет

- 3 рати х 12.222 евра 

- 2 години

- 0% каматна стапка

Повеќе место, повеќе елеганција, со поизразен спортски карактер: новиот Audi A4 Limousine го соединува естетскиот дизајн со функционалната корисна вредност и со тоа нуди и многу повеќе. Целосно опремен со LED светла, трозонска автоматска клима, Audi паркинг сензори со графички приказ, мултифункционален трокрак кожен волан PLUS, Bluetooth конекција, темпомат, алуминиумски фелни, start-stop систем, хромирани детали, амбиентално осветлување...

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736
или пратете ни e-mail на office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

*Акцијата трае до 30 јуни 2018. Количините се ограничени и се однесуваат на возила од лагер.

Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи