Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи

Audi A3 во 3 чекори!

2018-10-03

Audi A3 Limousine 1.6 TDI со 116кс и промотивен 3 2 0 лизинг пакет

› 3 рати по 7.777 евра

› 2 години

› 0% каматна стапка

Ексклузивен комфор. Висок квалитет и иновативен дизајн се наоѓаат во секој детаљ. Иднината Ви е пред очи. Секој ден. Јасно препознатлива од возачкото седиште.

Audi A3 Limousine е опремен со мултифункционален трокрак кожен волан Plus, Bluetooth конекција, алуминиумски фелни, паркинг сензори, темпомат, двозонски автоматски клима уред, греење на седишта и многу повеќе...

За повеќе информации побарајте не на 02 26 03 735 / 02 26 03 736
или пратете ни E-mail на office(kwfat)porsche.com(kwfdot)mk

Ние користиме cookies за да го направиме вашето искуство на нашиот вебсајт подобро.
Продолжи