• A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Веднаш достапни Q8 возила

Audi Q8 50 TDI Quattro  Tiptronic

Комисиски број. 663023
Мотор: 2967 ccm
Моќност: 286 кс
Менувач: DSG Автоматски 8 степен
Боја: Црна металик 2Т2Т

Акциска цена: 113.500 €

Порше Лизинг рата 1.365 € 

Понуда со детална опрема 

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Резервирајте го ова возило

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка 

Audi Q8 50 TDI Quattro  Tiptronic

Комисиски број. 663024
Мотор: 2967 ccm
Моќност: 286 кс
Менувач: DSG Автоматски 8 степен
Боја: Црна металик 2Y2Y

Акциска цена: 113.500 €

Порше Лизинг рата 1.365 € 

Понуда со детална опрема 

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Резервирајте го ова возило

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка 

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Audi партнер.

Пребарај Audi партнер