За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
 • A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Веднаш достапни Q5 возила

На оваа страна ќе ги најдете сите возила од моделот Q5 кои се достапни веднаш за испорака.

Audi Q5 Sport 2.0 TDI Quattro S-Tronic 

Комисиски број. 662873
Мотор: 1968ccm
Моќност: 190 кс
Менувач: DSG Автоматски S-Tronic
Боја: Сина металик 2D2D

Акциска цена: 58.500 €

Порше Лизинг рата 698 € 

Понуда со детална опрема 

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Резервирајте го ова возило

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка 

Audi Q5 Sport 2.0 TDI Quattro S-Tronic 

Комисиски број. 662866
Мотор: 1968ccm
Моќност: 190 кс
Менувач: DSG Автоматски S-Tronic
Боја: Бела акрилна T9T9

Акциска цена: 57.500 €

Порше Лизинг рата 686 € 

Понуда со детална опрема 

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Резервирајте го ова возило

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка 

Audi Q5 Sport 2.0 TDI Quattro S-Tronic 

Комисиски број. 662870
Мотор: 1968ccm
Моќност: 190 кс
Менувач: DSG Автоматски S-Tronic
Боја: Црна металик А2А2

Акциска цена: 57.500 €

Порше Лизинг рата 698 € 

Понуда со детална опрема 

Лизинг пресметка со вклучен бонус од 1.000€

Резервирајте го ова возило

*Напомена : цената е препорачана и необврзувачка 

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.

И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.

Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност

За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Audi партнер.

Пребарај Audi партнер