• A1
 • A3
 • A4
 • A5
 • A6
 • A7
 • A8
 • Q2
 • Q3
 • Q5
 • Q7
 • Q8
 • TT

Audi Special Online бонус.

1000€ бонус за лизинг на возила достапни веднаш.

Тешките периоди се составен дел од животот, но ако размислите после секој предизвик сте секогаш многу посилни...

Ние веруваме дека оваа криза набрзо ќе заврши. Но во меѓувреме мислејќи на Вашата безбедност и следејќи ги најновите трендови и Протоколи за Ваша заштита, први на пазарот, на дофат на раката Ви понудивме нова Online Sales платформа со која од удобноста на Вашата дневна соба или канцеларија можете да го изберете Вашиот нов автомобил. Сакаме заеднички да мислиме на иднината и затоа направивме пакет, за да бидете подготвени за рестартирање на вашата мобилност. 

Нашите веднаш достапни возила ви стојат на комплетно располагање. А доколку се одлучите да резервирате некое од нив, во соработка со Порше Лизинг и дилерската мрежа Ви овозможуваме Audi SPECIAL ONLINE бонус од 1000€ за сите возила набавени на лизинг преку Порше Лизинг што ќе ги превземете до 30.09.2020 година.

Ги оптимизиравме нашите процеси за полесно да стигнете до алатката на вашата мобилност. Разгледајте ги нашите веднаш достапни возила, а ние ќе бидеме подготвени безбедно да Ви ги испорачаме. Затоа што вашата безбедност е нашиот врвен приоритет...

Ајде заедно да мислиме на иднината, за која сме цврсто убедени дека ќе биде светла...

* Понудата се однесува на лагерските возила достапни на оваа веб страна.
** Бонусот е овозможен само преку активација на Порше Лизинг аранжман
*** Кампањата се однесува на лагерски возила резервирани до 30.09.2020 година

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.
Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.
И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.
Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Audi партнер.

Пребарај Audi партнер