Технички податоци на Audi A3 Sportback.

Audi е симбол за напредок преку технологија. Ова ќе го доживеете не само со нашите моќни, но во исто време и економични мотори, туку и со нашата обемна сериска опрема и линиите опрема направени по мерка.

Ве молиме, тука изберете го саканиот мотор:

A3 Sportback 30 TFSI (81 kW)

A3 Sportback 30 TFSI (81 kW) S tronic

A3 Sportback 35 TFSI (110 kW)

A3 Sportback 35 TFSI (110 kW) S tronic

A3 Sportback 40 TFSI (140 kW) quattro S tronic

A3 Sportback 30 TDI (85 kW)

A3 Sportback 30 TDI (85 kW) S tronic

A3 Sportback 35 TDI (110 kW)

A3 Sportback 35 TDI (110 kW) S tronic

A3 Sportback 40 TDI (147 kW) quattro S tronic